Miten yritykseni hyötyy palvelusta?

Mitä yritykseni hyötyy palvelusta?

Joten miten yritykseni hyötyy palvelusta?

Lisää liikennettä luottamatta jalankulkuliikenteeseen, mikä tarkoittaa enemmän rahaa oviesi kautta (ja online-tilausjärjestelmä säästää paljon vaivaa)

Ota kaikki irti terassistasi laadukkaalla terassisivulla, kuvilla, arvosteluilla ja videoilla, esittelemme terassisi parhaassa ja houkuttelevassa valossa.

Tuen meiltä ja ohjeet, jotta voit mainostaa terassiasi tehokkaimmin ja maksimoida liikenteen terassillesi.

Terassikesä-alusta

Terassikesä-paketin tilaajana saat käyttöösi, Terassikesä-alustan. Alustalla pystyt hallinnoida terassisi tietoja sekä luomaan tapahtumia. Uusimman päivityksen mukana asiakkaasi voivat tilata ruuat terassille ja maksaa kätevästi netissä.

Lisäksi saat käyttöösi, myös laajan tukisivuston, mistä löytyy jokaiseen Terassikesä-alustan toimintoon ohjevideo tai artikkeli.

Mainosvideo

Videokerronta on yksi parhaista tavoista markkinoida, olemme sen itsekin huomanneet. Ammattimaisella taidolla ja kalustolla luomme terassisi näköisen vakuuttavan ja vaikuttavan 30.s - 50.s -mainosvideon.

Jokainen Terassikesä-paketin työkalu yhdistyy työkalupakissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mainoskuvat

Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Videokerronnan lisäksi pitää olla myös kuvakerrontaa. Me luomme terassistasi yhtenäisetkuvat, jotka näyttävät terassiltanne. Kun olemme käyneet kuvaamassa terassinne, saatte linkin henkilökohtaiseen aineistopankkiin, mistä pystytte valitsemaan mieleisenne kuvat.

Aineistopankki

Teidän ei tarvitse olla yksin. Me olemme aina tukenanne. Saatte käyttöönne Terassikesän-aineistopankin, mistä löytyy mm. useita kymmeniä erilaisia Terassikesä-juliste-, pöytämenu-, esite-pohjia. Pystytte muokkaamaan materiaalien teksti- ja hintakohtia, helposti PDF-työkalun avulla.

Terassikesä-paketti

Terassikesä-paketti nyt vain 320€ (alv 0%)

Kun tilaat Terassikesä-paketin, toimitamme Terassillesi fyysisessä paketissa kaikki tarvittavat tiedot.