Ominaisuudet

OMINAISUUDET

Terassikesä-paketin ominaisuudet

Terassikesä-alusta

Terassikesä-paketin tilaajana saat käyttöösi, Terassikesä-alustan. Alustalla pystyt hallinnoida terassisi tietoja sekä luomaan tapahtumia. Uusimman päivityksen mukana asiakkaasi voivat tilata ruuat terassille ja maksaa kätevästi netissä.

Lisäksi saat käyttöösi, myös laajan tukisivuston, mistä löytyy jokaiseen Terassikesä-alustan toimintoon ohjevideo tai artikkeli.

Mainosvideo

Videokerronta on yksi parhaista tavoista markkinoida, olemme sen itsekin huomanneet. Ammattimaisella taidolla ja kalustolla luomme terassisi näköisen vakuuttavan ja vaikuttavan 30.s - 50.s -mainosvideon.

Jokainen Terassikesä-paketin työkalu yhdistyy työkalupakissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mainoskuvat

Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Videokerronnan lisäksi pitää olla myös kuvakerrontaa. Me luomme terassistasi yhtenäisetkuvat, jotka näyttävät terassiltanne. Kun olemme käyneet kuvaamassa terassinne, saatte linkin henkilökohtaiseen aineistopankkiin, mistä pystytte valitsemaan mieleisenne kuvat.

Aineistopankki

Teidän ei tarvitse olla yksin. Me olemme aina tukenanne. Saatte käyttöönne Terassikesän-aineistopankin, mistä löytyy mm. useita kymmeniä erilaisia Terassikesä-juliste-, pöytämenu-, esite-pohjia. Pystytte muokkaamaan materiaalien teksti- ja hintakohtia, helposti PDF-työkalun avulla.

Somenäkyvyys

Terassikesä-paketin yksi pääominaisuuksista on, somenäkyvyys. Me kampanjoimme aktiivisesti Tiktokissa, Facebookissa, Instagramissa sekä Linkedinissä jokaista terassia. Voimme tehdä muutakin yhteistyötä terassinne kanssa, esimerkiksi järjestää käyttäjien kesken arvontoja tai muita kampanjoita. Vain mielikuvitus on rajana.

Nimikkoannos

Terassikesä-alustan alla toimii Nimikkoannos-brändi. Kannustamme terasseja keksimään ja luomaan oman Terassikesä-nimikkoannoksen. Nimikkoannoksella ei ole mitään rajoja, se voi olla esimerkiksi leivos, ruoka-annos, tai vaikka juoma. Vain mielikuvitus on rajana. Tässä kään asiassa teidän ei tarvitse olla yksin, aineistopankista saatte tarvittavat grafiikat käyttöönne ja Terassikesä-tiimiltä tukea tarvittaessa. Nimikkoannos ei maksa mitään ylimääräistä, emmekä ota mitään komissiota siitä.

Blogikirjoitus

Yhtenä mainonnankeinona hyödynnämme natiivimainontaa, koska se on kuluttajalähtöinen tapa puhutella yleisöä. Natiivimainonnan avulla voimme opastaa ja inspiroida kuluttajaa. Terassikesä-paketin tilaajana luomme terassistasi blogikirjoituksen, jossa mm. esittelemme terassinne ja arvostelemme ruokanne.

Terassikesä-paketti

Terassikesä-paketti nyt vain 320€ (alv 0%)

Kun tilaat Terassikesä-paketin, toimitamme Terassillesi fyysisessä paketissa kaikki tarvittavat tiedot.