Tietoa palvelustaYRITYS

Kuka tämän kaiken takana on?

Hei, nimeni on Justus Berner ja olen 16-vuotias yrittäjä Sipoosta. Viimeisen kuuden vuoden aikana olen ollut mukana n. 8 eri organisaatiossa vapaaehtoisena. Vastuullani on mm. monien tuhansien ihmisten tapahtumien tekninen tuotanto, sekä markkinointi. Nyt viimeiset puolitoista vuotta olen myös toiminut virallisesti yrittäjänä. Puoleentoista vuotteen on mahtunut paljon unohtumattomia asiakkaita ja projekteja.

Viimeisen vuoden olen rakentanut Terassikesä konseptia, jonka tarkoituksena on mainostaa terassiasi ja saada sille asiakkaita terassillesi.

Terassikesästä on tulossa viidenvuoden sisällä kansainvälinen konsepti, jonka tavoitteena on työllistää nuoria osaajia - koska me nuoret olemme tulevaisuus.

Terassikesä-konsepti rakentuu erilaisista elementeistä. Olemme digitaalinen-, sekä osittain myös fyysinen tuote. Tulemme näkymään lähivuosina vähittäistavarakaupoissa tuotteina muun muassa.

Jokaista asiakasta palvelemme parhaamme mukaan, kuin pitkään tuntemaa ystävää. Tulemme tekemään jokaisesta tulevasta Terassikesä-kaudesta ikimuistoisen, mutta siihen emme pysty yksin, auta meitä. Liitä terassisi kymmenien, kohta satojen ja tuhansien terassien joukkoon ja lunasta ammattimaiset ominaisuudet.

Terassikesä.fi ei rajoitu vain yhden nimen taakse. Ohjaamme pääsivulle kävijöitä useilta kymmeniltä eri sivustoilta.

Haluamme toimia vastuullisesti esimerkillisesti muille. Työilmapiirimme tulee olemaa nuorekas, raikas ja luova.

Toivon tapaavani mahdollisimman monet teistä tänä kesänä ja viimeistään tulevina vuosina.

Hyvää kaikkien aikojen Terassikesää!

- Justus Berner

Founder

Terassikesä-alusta

Terassikesä-paketin tilaajana saat käyttöösi, Terassikesä-alustan. Alustalla pystyt hallinnoida terassisi tietoja sekä luomaan tapahtumia. Uusimman päivityksen mukana asiakkaasi voivat tilata ruuat terassille ja maksaa kätevästi netissä.

Lisäksi saat käyttöösi, myös laajan tukisivuston, mistä löytyy jokaiseen Terassikesä-alustan toimintoon ohjevideo tai artikkeli.

Mainosvideo

Videokerronta on yksi parhaista tavoista markkinoida, olemme sen itsekin huomanneet. Ammattimaisella taidolla ja kalustolla luomme terassisi näköisen vakuuttavan ja vaikuttavan 30.s - 50.s -mainosvideon.

Jokainen Terassikesä-paketin työkalu yhdistyy työkalupakissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mainoskuvat

Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Videokerronnan lisäksi pitää olla myös kuvakerrontaa. Me luomme terassistasi yhtenäisetkuvat, jotka näyttävät terassiltanne. Kun olemme käyneet kuvaamassa terassinne, saatte linkin henkilökohtaiseen aineistopankkiin, mistä pystytte valitsemaan mieleisenne kuvat.

Aineistopankki

Teidän ei tarvitse olla yksin. Me olemme aina tukenanne. Saatte käyttöönne Terassikesän-aineistopankin, mistä löytyy mm. useita kymmeniä erilaisia Terassikesä-juliste-, pöytämenu-, esite-pohjia. Pystytte muokkaamaan materiaalien teksti- ja hintakohtia, helposti PDF-työkalun avulla.

Terassikesä-paketti

Terassikesä-paketti nyt vain 320€ (alv 0%)

Kun tilaat Terassikesä-paketin, toimitamme Terassillesi fyysisessä paketissa kaikki tarvittavat tiedot.